چگونه بهترین توستر را برای آشپزخانه خود بخریم
دو شیار یا چهار شیار؟ مدرسه قدیمی یا عصر فضا؟
اشتباه کردن یک تکه ساده نان تست سخت است، اما همه ما آنجا بوده ایم – مواد سوخته را داخل سینک می خریم. دیجی بایرز انواع توسترها را از نظر سهولت بکارگیری و تست کردن یکنواخت آزمایش می کند (البته، بعد از آزمایش نان تستها را می خوریم)، بنابراین می توانیم به شما بگوییم که کدام یک بهترین عملکرد را دارند. در ادامه ما به شما خواهیم گفت که چگونه بهترین توستر را برای آشپزخانه خود بخریم و هنگام خرید یک توستر جدید به دنبال چه چیزی باشیم.
در این صفحه:
- ویژگی های فانتزی
- دو شیار یا چهار شیار؟
- هنگام خرید، چه امکانات و ویژگیهای دیگری را باید جستجو کرد؟
ویژگی های فانتزی
توسترها ماشینهای بسیار سادهایاند، اما این روزها دارای ویژگیهای جذابتری هستند. در اینجا برخی از کارهای چشمگیری که آنها می توانند انجام دهند آورده شده است:
- برخی از توسترها دارای چراغ های LED هستند که معمولاً یک نوار پیشرفت یا شمارشگر معکوس تایمر را ارائه می دهد.
- جک بالابر ارتفاع به شما این امکان را می دهد که تکههای کوچکتر نان را به راحتی در قسمت بالای شیارهای توستر قرار دهید.
- برخی از توسترها در حال حاضر دارای آسانسورهای موتوری هستند که به جای بیرون آمدن ناگهانی، نان تست را به آرامی بالا می برند.
- هشدارهایی که به شما اطلاع می دهد نان تست آماده است.
- ویژگی Lift’n’look به آرامی نان تست را بالا و پایین میکند تا به راحتی بتوانید مقدار تست شدن آن را بررسی کنید.
دو شیار یا چهار شیار؟
این به اندازه خانواده شما و مقدار نان تستی که می خورید بستگی دارد. خانوادهها احتمالاً توستر چهار شیار را مفیدتر خواهند یافت. البته اینها فضای روی کابینت آشپزخانه خود اشغال میکنند و در برخی از مدلهای چهار شیار، دو شیار داخلی میتوانند بیشتر از شیارهای بیرونی گرم شوند. در بررسی توسترها به دنبال مدلهای چهار تکه با یکنواختی و تکرارپذیری خوب باشید – این توسترها هستند که از این مشکل خاص جلوگیری می کنند.
برخی از توسترها دارای شکاف های طولانی تری هستند که به شما امکان می دهد نانهای دست ساز یا تکه های بلندتری را در آن قرار دهید.
هنگام خرید، چه امکانات و ویژگیهای دیگری را باید جستجو کرد؟
راحتی در استفاده
امکانات اولیه، مانند محفظه جمع کن سیم برق و پایههای ضد لغزش، استفاده و نگهداری توستر شما را بسیار سادهتر میکند.
کنترل ها
کنترلها باید به راحتی قابل خواندن و کار باشند و دور از مناطق گرم قرار گیرند.
کنترل های دوگانه
کنترلهای جداگانه برای هر شیار یا هر جفت شیار، به شما امکان میدهد دو سیکل برشتهکنی مختلف را انجام دهید و اگر از دو نوع مختلف نان استفاده میکنید، مفید هستند.
یخ زدایی کنید
اگر میخواهید نان یخی را مستقیماً از فریزر داخل توستر بگذارید و تست کنید، تنظیم یخ زدایی مفید است. در این تنظیم، به زمان برشته کردن میافزاید تا ابتدا یخ نان آب شود.
سینی خرده نان
سینی باید به راحتی بیرون کشیده شود و بعد از خالی شدن دوباره داخل آن قرار گیرد، به راحتی توستری که هیچ جایی برای جمع شدن خرده نان هیچوقت نداشته باشد. آن را مرتباً خالی کرده و تمیز کنید تا از تجمع خرده نان و حشرات جلوگیری شود، و گاهی اوقات توستر را وارونه تکان دهید تا تمیزی کاملتر شود.
سطح خارجی
به دنبال یک فضای بیرونی با قابلیت تمیز کردن آسان و بدون شکافی باشید که در آن کثیفی محبوس شود، و بدون لبه های تیز که می تواند رویه کابینت را هنگام حرکت خراش دهد. در حالی که فولاد ضد زنگ ممکن است جذاب تر از پلاستیک به نظر برسد، اغلب برای تمیز کردن به تلاش بیشتری نیاز دارد.
دمای لمس کردن
دمای بیرون در هنگام برشته کردن باید به اندازه کافی خنک باشد تا بتوان آن را لمس کرد و از 60 درجه سانتیگراد تجاوز نکند.
محفظه درون
محفظه برشته کردن باید به اندازه کافی عریض و بلند باشد تا انواع شکل ها و اندازه های نان را داخل و خارج کند. اگر برش های بلند نان تست را دوست دارید، یک توستر با شکاف بلند بهترین راه حل است.
کناره های شیشه ای
اگر والدین یا بستگان مسن دارید، گاهی حادثه غیر معمولی را در تجارب خود دارند که آلارم دود منزلشان با نان تست سوخته صدا کرده است. یک راه حل ساده برای این کار می تواند یک توستر شیشه ای باشد که به کاربر اجازه می دهد نان تست را در حال قهوه ای شدن ببیند.